PURA-seminar 28.11.2023: «Oslofjorden – redder vi den nå?»

Oslofjorden sto i fokus på PURA-seminaret på Thon Hotel, Ski, den 28. november 2023.

Programmet for seminaret kan du laste ned her.

120 engasjerte deltakere, – rekord for et PURA-seminar! Deltakerlisten publiseres ikke, men vi hadde et meget bredt spekter i deltakernes tilhørighet. Her var det deltakere fra administrasjonen i PURAs eierkommuner og andre kommuner, interkommunale samarbeid som f.eks. andre vannområder, ordførere og andre kommunepolitikere, Fylkeskommunen, Statsforvalteren, miljøorganisasjoner, lag, foreninger, samarbeid, forum og forbund, forskningsinstitusjoner, konsulentfirmaer, rådgivingstjenester og næringer som landbruksnæringen, m.m.

Ordfører i Ås, Bengt Nøst-Klemmetsen og bonde i Ås, Erik Wetlesen, holdt to glimrende innlegg uten bruk av Power Point. De øvrige presentasjonene finner du under (legges inn fortløpende etter hvert som de er klare for publisering).